Myggsesong

Pass deg for en bokelsker, myggen!Javisst er det fuktig i sommernorge. Veldig fuktig til og med. Noe jeg mistenker myggen for å være særdeles fornøyd med. Og campinggjestene på de lokale campingplassene ditto misfornøyd med. Jeg mistenker videre campinggjestene for å være drittlei regn og horder av lokal campingmygg. Det er slutningen jeg har trukket etter å ha vært på bibliotekbesøk i dag.

Jeg slutter nemlig logisk at en av bøkene jeg kom i skade for å bla litt fram og tilbake i, hadde opplevd campinglivet nylig. I alle fall var den stinn av flate mygg mellom sidene. Flate mygg – med og uten blodpøl rundt. Det ser ut til at det var en del fulltreffere inni boka. Boka har rett og slett vært brukt som manuell og miljøvennlig myggdreper.

Jeg vet sannelig ikke om jeg skal gråte eller le. Uansett lot jeg boka forbli på biblioteket. Den ga ikke umiddelbar leselyst, for å si det slik, selv om jeg sånn i utgangspunktet altså var interessert i nettopp den boka. Det var noe med det massive blodsølet jeg fant direkte frastøtende. Selv om jeg altså vanligvis elsker drap i bøker. Men da heter det krim og ikke myggkirkegård.

Reklamer

2 kommentarer

Filed under Selvopplevd

2 responses to “Myggsesong

  1. Oda

    Haha, jeg må le 😀 Denne posten var lett å leve seg inn i for en trofast biblioteksbruker. Og du skriver en fin blogg! Takk for tipset, og hyggelig at du lenker! 🙂

  2. leselama

    Tusen takk! 🙂 Nå ble en fersk blogger glad.
    Du skriver veldig fin blogg selv du, Oda! Alltid så nydelige bilder med vakre stemninger og kreative vinkler.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s