Cappuccino-avtale eller kaputt kino-avtale

Hvor har alt det søte skummet tatt veien?
leppa mot søtt skum

i lomma pip mobilen

det regnar enno

(Helga Eriksen)

 

 

 

Reklamer

4 kommentarer

Filed under Poesiti'

4 responses to “Cappuccino-avtale eller kaputt kino-avtale

 1. Utrolig morsom overskrift. Din egen? Også morsomt å bli gjort oppmerksom på Helga Eriksen. Jeg må se nærmere på henne.

 2. leselama

  Ja, den er festlig. Jeg liker slike kreative ordspill veldig godt selv også, men jeg kan ikke ta æren for den – selv om det hadde vært stas å ha funnet på noe slikt. Det er tittelen på diktet hennes, så all ære til Helga Eriksen.

 3. Helga Eriksen

  Kjekt med ros og omtale, men synest du skal spørre forfattarar om du får lov til å legge tekstane deira ut på nettet før du gjer det. Det gjeld ikkje berre meg, ser eg. Ofte vil du få ja, men for ordens og åndsverkslovas skuld…
  Helga Eriksen

 4. leselama

  Jeg er klar over Lov om opphavsrett til åndsverk, men jeg trodde også at det var en avgrensning der som tilsier at «det er tillatt å sitere fra et offentliggjort åndsverk i samsvar med god skikk og i den utstrekning formålet betinger». Jeg mener jo selv at jeg har holdt meg innenfor god skikk, men registrerer at du ikke er helt enig. Som en konsekvens av dette, skal jeg selvsagt ikke bruke flere av dine dikt. Selv om det er synd, for jeg synes du skriver knakende godt. 🙂

  Husk på at for meg er dette bare en hobbyblogg som jeg selvsagt ikke har inntekter av og derfor heller ikke legger ned mye resursser på. Jeg har derfor ikke kapasitet eller overskudd til å finne mailadresser, skrive mailer, vente på svar og så følge opp på det jeg blogger om. Jeg har gått ut fra at denne praksisen ikke er helt uvanlig i resten av bloggverdenen heller.

Legg igjen en kommentar

Fyll inn i feltene under, eller klikk på et ikon for å logge inn:

WordPress.com-logo

Du kommenterer med bruk av din WordPress.com konto. Logg ut /  Endre )

Google+-bilde

Du kommenterer med bruk av din Google+ konto. Logg ut /  Endre )

Twitter-bilde

Du kommenterer med bruk av din Twitter konto. Logg ut /  Endre )

Facebookbilde

Du kommenterer med bruk av din Facebook konto. Logg ut /  Endre )

w

Kobler til %s